آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: قول هیئت حاکمه افغانستان برای تخصیص حق‌آبه ایران از هیرمند| تیم فنی وزارت نیرو عازم افغانستان می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۹۷۰۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
امیرعبداللهیان: قول هیئت حاکمه افغانستان برای تخصیص حق‌آبه ایران از هیرمند| تیم فنی وزارت نیرو عازم افغانستان می‌شود
وزیر امور خارجه گفت: مقامات هیات حاکمه در افغانستان قول داده اند نسبت به تخصیص حقابه ایران از رودخانه هیرمند اقدام کنند و به زودی نیز تیم فنی از وزارت نیرو به منظور پیگیری جدی مسائل عازم کشور افغانستان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیر عبداللهیان در تشریح نشست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: در نشست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی مباحثی در حوزه‌های دیپلماسی و آب، دیپلماسی و محیط زیست و دیپلماسی اقتصادی مطرح شد و نمایندگان عضو این کمیسیون دغدغه‌هایی در زمینه آب و سدسازی در برخی از کشور‌های همسایه داشتند که تاثیرات آن را در برخی از استان‌های غربی و  هیرمند شاهد هستیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: در خصوص حقابه ایران از رودخانه هیرمند به نمایندگان مردم در مجلس اعلام کردم که با هیچ طرفی تعارف نداریم و بر اساس دستور رئیس جمهور همکاران من در وزارتخانه‌های امور خارجه و نیرو مسائل را پیگیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: مقامات هیات حاکمه در افغانستان قول داده اند نسبت به تخصیص حقابه ایران از رودخانه هیرمند اقدام کنند و به زودی نیز تیم فنی از وزارت نیرو به منظور پیگیری جدی مسائل عازم کشور افغانستان می‌شود.

امیرعبداللهیان با تاکید براینکه در جریان سفر آقای اردوغان به تهران و سفر اینجانب به کشور ترکیه مسئله حقابه ایران از رودخانه ارس مورد توجه جدی قرار گرفت، عنوان کرد: مسئله گرد و غبار و مباحث زیست محیطی از دیگر موضوعاتی بود که با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شد.

وزیر امور خارجه، افزود: در نشست امروز کمیسیون کشاورزی همچنین در زمینه دیپلماسی اقتصادی و استفاده از ظرفیت کشاورزی برای ارز آوری و صادرات محصولات، مسائلی مطرح شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->